Stäng

Stäng

Ditt lösenord har skickats till din registrerade e-postadress.

Nikka Yoichi Single Malt 10 yrs

Yoichi malten prepareras och inhandlas från Skottland eftersom japanskt korn är alldeles för dyrt. Jäsningen pågår i cirka 72 timmar mot i Skottland där jäsningen pågår i runt 48 timmar. Whiskyn lagras i amerikanska bourbonfat och till viss del i europeiska sherryfat, japansk ek existerar knappt.

Recensera denna whisky

Typ: Single Malt
Land: Japan
Område:
Buteljerad av: Destilleriet
Storlek: 70 cl
Ålder: 10 år
Styrka i %: 45%
Betyg

2009-11-30, Ulf Westberg

Doft: Malt, frukt, plommon och en tydlig ekighet.
Smak: En behaglig smakpalett med fat, frukt och vanilj i harmoni.
Eftersmak: Ganska lång med en avtagande fruktighet.
Övriga kommentarer: En mycket bra 10 åring!

2009-06-27, Fredrik Larsson

Doft: Ekig, mycket fruktig, viss sötma och ton av bananer.
Smak: Söt ek, lite rök, fruktig och harmonisk. Förvånansvärt balanserad.
Eftersmak: Bra munkänsla med lång och fyllig eftersmak.
Övriga kommentarer: Mycket bra uppstickare bland skottarnas världsherravälde. Hävdar sig bra mot de flesta whiskydestillerier. Ett bra köp!

Sök whisky

Whisky

Whiskyline. K27 HB, Konstapelsgatan 27, 371 35 Karlskrona. info@whiskyline.se